Tavasz vége felé eljön az a pont, amikor az ember már nem halogathatja a bőre rendbetételét, mert hamarosan eljön a szoknyák és kisnadrágok időszaka. A hosszú nadrágban, harisnyában töltött tél megvastagítja a bőrt, a szőrtüszők begyulladhatnak, előfordulhat hámlás, erős bőrszárazság. Hogy ezeket a problémákat orvosold, a legjobb, ha testradírt használsz.

Bőrszépítő testradír

A testradír, legyen cukor vagy só alapú megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, rendszeres használatával elkerülhető az apró piros pörsenések kialakulása, a bőr jobban felszívja utána a tápanyagokat. A Parlament mellett található Magnolia Day Spa új kezeléscsomagjában a cukor és az értékes olajok mellett a dinnye frissessége is segíti a bőr megújulását.

Otthon is elvégezhető a testradírozás, de természetesen nem lehet összehasonlítani azzal, ha egy profi masszőr erős mozdulatokkal viszi fel a cukros keveréket, mely görögdinnye kivonatot, E-vitamint, avokádó- és makadámia olajat tartalmaz, és mélyen regenerál, feszesít és anti-cellulit hatású. Ez utóbbit nyilván nem egy kezelés után érzékeli az ember.

A testradírt követően a Spában igénybevehető egy finom dinnyés masszázs is, melyet sheavajas krémmel végeznek a szakavatott kezek. A masszázs nem csak az izmoknak tesz jót, hanem a bőrnek is, mert serkenti a vérkeringést, ezáltal javul a sejtek tápanyagfelvétele, illetve a salakanyagok kiválasztása.

A kezelés előtt érdemes igénybevenni a Magnolia Day Spa szolgáltatásait, például a szaunát, ami kinyitja a pórusokat, így a méregtelenítés még hatékonyabb lehet. De a görögdinnyés testkezelést össze lehet kapcsolni egy bőrmegújító arckezeléssel is, felkészítve a bőrt a napfényes időszakra. A testkezelés ára 17 900 forint, ezen összeg fejében használhatod a szaunákat, a jakuzzit és a teaházat is.

  • Megosztás:
hirdetés