A MAC téli kollekciója arra próbál rámutatni, hogy az évszak rideg színei is kelthetnek érzéki és forró benyomást, ha ügyesen párosítják őket. Hallgass a Taste Temptation kollekcióra, és ízleld meg a kísértést!

Dráma a köbön

A kollekció a drámai és érzéki megjelenés szellemében készült. A cél az volt, hogy hétköznapi nőként is igazi sminkmesterré válhass, és megmutathasd sminkművészetedet. A vibráló, téli színekkel ez nem lesz nehéz.

A fekete, füstös szemek mellett egyre nagyobb teret kapnak a színes satírok is, amit a négyszínű szemhéjárnyaló palettával könnyen kivitelezhetsz. A száj hangsúlyozásához a lila és a fukszia árnyalatai kerültek előtérbe.

A MAC úgy alakította ki a palettát, hogy a hétköznapi sminkösszeállításokból könnyedén éjszakai variációt lehessen alkotni. A naturálisabb, nappali hatást a por állagú szemhéjárnyalókkal lehet elérni, míg ezek gél állagú kiegészítésével egy csapásra átalakítható a smink partimegoldássá.

A szájfények és körömlakkok is ezekben az árnyalatokban készültek, méghozzá szigorúan matt kivitelben. A színezett, folyékony rúzsok teltebbé varázsolják az ajkakat, míg a körömlakkok kiegészítik a hideg, mégis érzéki hatást.

  • Megosztás:
hirdetés