Karrierje csúcsán az egykori szupermodell gyakran megváltoztatta frizuráját. A fiús, rövid hajat ő hozta divatba a nyolcvanas évek végén, és ezt a fazont máig nem lehet feledni.

A nyolcvanas-kilencvenes években Linda Evangelista a leghíresebb, legjobban kereső szupermodellek egyike volt, aki fénykorában elérte, hogy bármennyit megadjanak azért, ha néhányszor oda-vissza végigsétál a kifutón. Gyakori frizuraváltásaival is kitűnt a többi modell közül, hiszen kevesen merték bevállalni egy új hajszín vagy fazon rizikóját, ami akkoriban elég lehetett ahhoz, hogy valakit kispadra ültessen a divatszakma.

A nyolcvanas évek végén Linda rövidre vágatta tincseit, ami szembement az akkori divattal, így sokan féltették, hogy ez majd a karrierje végét jelenti. Nem így lett, néhány kifutóról száműzték egy időre, a magazinok viszont egymás után csaptak le rá karakteres megjelenése miatt, és ez elegendő volt ahhoz, hogy a tökéletes testként emlegetett modell divatot teremtsen fiús hajstílusával. Akkori Vidal Sassoon-frizurái nemcsak megállják a helyüket a mai divatban, de tökéletesen beleillenek az aktuális trendekbe, olyannyira, hogy érdemes alapul venni az alábbi fazonokat, ha valaki a hajvágás gondolatával kacérkodik.

 

  • Megosztás:
hirdetés