A szépségtrendek folyamatosan változnak, és mindig jelennek meg újdonságok, amelyek a tökéletes bőr reményével kecsegtetnek. Rengeteg kence és eljárás közül lehet választani, az ember lánya pedig csak kapkodja a fejét, hogy melyiket lenne érdemes kipróbálni. Most azokat a különleges alternatívákat gyűjtöttük össze, amelyekre a hírességek is eszküsznek. Lady Gaga például a didergést is bevállalja, hogy simább és feszesebb legyen a bőre.

hirdetés

Folyamatosan jelennek meg új összetevőket tartalmazó kozmetikumok az üzletek polcain, és a bőrszépítő eljárások sora is egyre bővül. Manapság már rengeteg hasznos kence és kezelés közül választhatunk. Bár néha nem egyszerű eligazodni a tengernyi lehetőség között, mégis biztató, hogy ha valami nem válik be, akkor választhatunk mást.

Rengeteg házi praktika kínálja magát, amelyeket már a nagymamáink is bevetettek a fényes haj, vagy a pattanásmentes arcbőr érdekében. Ám az interneten is szép számmal tobzódnak filléres trükkök, melyek mindenféle kémiai anyag nélkül segítik a szépülést.

Különleges szépségtrendek: nem Lady Gaga kedvence a legbizarrabb

A sztárok munkájához elengedhetetlen a jó megjelenés, ezért szinte mindent megtesznek a tökéletes arcbőr vagy frizura érdekében. Ám nemcsak a méregdrága krémekre kell gondolni. Számos szépítő kezelést igénybe vesznek, és sokan a házi praktikákat sem vetik meg. Jégfürdő, hajmosás kólával és arcmosás almaecettel – ez csupán néhány a bizarr szépségpraktikák közül, amelyeket rendszeresen alkalmaznak a hollywoodi hírességek.

Összegyűjtöttük a legérdekesebbnek bizonyuló eljárásokat, amelyekkel a hírességek a fiatalságukat igyekeznek megőrizni.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés