Otthon elkészíthető, fiatalító és bőrkiegyenlítő recepteket mutatunk, melyek egymás hatását fokozva egy hét alatt selymesen simává és hibátlanná teszik a tág pórusú bőrt.

Egyre többet halljuk, hogy egy jól kialakított bőrtökéletesítő rutinnal milyen sokat nyerhetünk, akár évekkel későbbre tolhatjuk az öregedés tüneteit. Ilyenkor hajlamosak vagyunk rögtön drága kencékre és arckezelésekre gondolni, pedig a mindennapi ápolási rituálé lényege, hogy az arcbőrünk igényeit megfigyelve, a bőrtípusunknak megfelelően állítsuk össze a kezelés lépéseit. Ha megvan a jó rutin, melynek rövid időn belül tapasztalhatjuk hatását, kúraszerűen alkalmazhatjuk.

Az alábbi videó olyan házi recepteket vonultat fel, melyek a bőr regenerálódását és tisztulását fokozzák. A hatékony praktikákat oszd el napszakokra, vagyis egymás után vesd be. A hatásukat már egy hét után érezni fogod.

A felhasznált összetevők együttes erejétől nemcsak megszépül a bőr, hanem sokkal egészségesebb hatást kelt: a tág pórusok összehúzódnak, a sötét foltok halványodnak, a kráterekben összegyűlt faggyú kitisztul, avagy eltűnnek a még be nem tokosodott, felszínen megülő mitesszerek. Ezek az otthon elkészíthető receptek külön-külön is bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkeznek, ám együtt alkalmazva még inkább elbánnak a szarkalábakkal és pigmentfoltokkal.

  • Megosztás:
hirdetés