A körömrágás rossz szokás. Nemcsak csúnya, de egészségtelen is a körmökre és az ujjakra nézve, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy mielőbb leszokj róla.

Ha azt gondolod, hogy ez lehetetlen, akkor biztosan nem próbáltad még az alábbi módszert, ha ezt az ujjadra kened, biztosan örökre elmegy a kedved a rágcsálástól.

Szokj le a körömrágásról!

Amire szükséged lesz a szer elkészítéséhez, azt a konyhában fogod megtalálni. Egy teáskanál Erős Pistát keverj össze egy gerezd összetört fokhagymával és egy kis ricinusolajjal, majd a masszát masszírozd bele az ujjbegyekbe.

A csípős és keserű ízvilág pillanatok alatt beeszi magát a bőrödbe, amitől nem lesz kedved az ujjaidat a szádhoz érinteni, nem beszélve arról, hogy a ricinus hasmenést okoz, így nem a legokosabb lenyalogatni az ujjakról. A ricinusolaj egyébként remek körömápoló, és serkenti a növekedést is, elsősorban ezért szükséges belekeverni a masszába.

Mivel a körömrágás egy pótcselekvés, fejben dől el a leszokás kérdése, a fenti kence csak segíthet abban, hogy az elvonási tünetek miatt ne akard majd a fogad közé venni a körmeidet.

  • Megosztás:
hirdetés