Hidratáló és sejtmegújító hatásukkal nemcsak a kiszáradt bőrt teszik rendbe, hanem serkentik a bőr regenerálódását, és fokozzák ellenálló-képességét.

A hideg őszi-téli szezonban macerásabb a bőrápolás, hiszen több tápanyagot és nedvességet kíván az arcbőr, mely egész nap ki van téve a szennyezett városi levegő, a szél és a hideg szárító hatásának, mely tényezők meggyorsítják a ráncok képződését. Egy jó arckrém persze nélkülözhetetlen ilyenkor, de, ha még többet szeretnél tenni bőröd egészségének érdekében, kiegészítésként hidratáló arczselét vagy szérumot is alkalmazhatsz.

Bármelyiket választod, a következő módon építsd be az arcápolási rutinodba: az alapos tisztítást, tonizálást követően vidd fel a bőrödre, jól masszírozd bele, majd, ha már felszívódott, a szokásos módon használd az arckrémedet. Minimum naponta kétszer, reggel és este ismételd meg a műveletet. Az alábbi termékek szinte csodát tesznek a bőrrel, hiszen sejtről sejtre újítják meg: feltöltik nedvességgel, ragyogóvá varázsolják, és optimalizálják a tápanyagok felszívódását.

  • Megosztás:
hirdetés