Valahogy soha nem akartam teltebb ajkakat, beértem azzal, amit dobtak a gének. Kipróbáltam az Oriflame termékét, a kettős hatású The ONE Lip Spa ajakbalzsamot, és rájöttem, hogy mégiscsak jó.

Még nyáron is gyakran előfordul, hogy száraznak, cserepesnek találom az ajkaimat, pedig szeretem a vad, vörös rúzst, ami nem mutat jól, ha megül a mély redőkben. Olyan szájbalzsam után kutattam, amely gyors hatást ígér, és ápoltabbá teszi az ajkak bőrét. Aztán egy alkalommal belebotlottam ebbe a kettős hatású, plumping-technológiával készült balzsamba, konkrétabban, kaptam valakitől.

Ami az ajakdúsító hatást illeti, a termék használata előtt nagyon szkeptikus voltam, de úgy gondoltam, nem baj, ha nem duzzasztja fel a számat, megelégszem azzal, ha tartósan simává és puhává varázsolja a felületét. Első alkalommal nagyon bizseregni kezdett a bőröm, amikor alkalmaztam a mágikus ajakbalzsamot, de ez hamar elmúlt, és cseppet sem nyújtott kellemetlen érzést. Majd szinte azonnal, láthatóan – de még nem zavaróan – teltebbek lettek az ajkaim.

A plumping-hatás nem olyan tartós, viszont a száj bőre tényleg sokáig hidratált marad, és kellemes ízű. Tetszik, hogy diszkrét, rózsaszínes árnyalata miatt olyan benyomást kelt, mintha ez lenne az ajkak természetes színe, és pont emiatt rúzsalapnak is tökéletesen megfelel. Ugyan halványabb lesz tőle a vörös rúzs, de tovább fennmarad, és mivel különleges formulája javítja a bőr tömörségét, a fedőrúzs nem csomósodik össze többé a száraz redőkben. Ami külön jó pontot jelent nálam, hogy a termék elegáns tokja gyakorlatilag elnyűhetetlen, kifejezetten táskabarát darab.

  • Megosztás:
hirdetés