Korábban már megírtam, hogy, amikor egy Manhattan szem alatti korrektorral felfedeztem a kifejezetten sötét karikák eltüntetésére kifejlesztett kencék birodalmát, úgy éreztem magam, mint aki ráakadt a Szent Grálra.

Tudom, hogy ez nem számít újdonságnak a piacon, de én csak nemrég kezdtem el barátkozni ezekkel a termékekkel, így még nem éreztem készen magamat arra, hogy hosszabb kapcsolatba bonyolódjak egyetlen márkával – először másokat is szerettem volna megismerni. Éppen akkor, mikor a Manhattan-korrektorom kiürült, érkezett sajtócsomagként egy Estée Lauder Idealist szemkorrektor, melyre azonnal le is csaptam.

Profi kiszerelés, közepes fedés

Az Estée Lauder korrektora az Idealist termékcsalád tagja – valószínűleg a többi termékkel még tovább fokozható a hatása, erről sajnos nem tudok nyilatkozni.

Nem titok, hogy nálam a kozmetikai cikkeknél a csomagolás is számít, én szeretem, ha egy termékkel egy kis életérzést is kapok. Ebben az esetben erre nem lehetett panaszom, a fényes, zöldes-kék tubus és az aranyszínű kupak megadja a luxus élményét.

Elismerően hümmögtem akkor is, amikor a kupakot lehúzva megláttam a kerámia applikátort, mellyel elvileg könnyebb eloszlatni a krémet, masszíroz és hűsít is.

A gyakorlatban ugyan ennek már nem láttam olyan nagy hasznát – a hűsítés valóban bevált, de én maradtam az ujjbeggyel beütögetős módszernél, mert, ha az applikátorral próbáltam eloszlatni a krémet, akkor csak húztam a bőrömet, ami szerintem a szem környékén kifejezetten nem tesz jót.

Maga a korrektor egyébként nem túl sűrű, lágy, kicsit púderes és enyhén csillogó.

A fedőképessége nem túl erős, de elvileg ennek a krémnek nem is az a célja, hogy elfedje a karikákat, hanem, hogy valóban eltüntesse őket.

Bevallom, én látványosabb eredményt vártam, az első kipróbálás után úgy ítéltem meg, hogy azért a sötét foltok még eléggé áttetszenek a krémen. De a gyengébb fedésért cserébe az Estée Lauder szemkorrektora legalább egész nap kitartott, és azóta sem tapasztaltam egyszer sem, hogy megült volna a szarkalábakban, amit a Manhattannél néhányszor azért észrevettem.

  • Megosztás:
hirdetés