A kilencvenes években népszerűvé vált átlátszó gumiszandálok és műanyag táskák adták az ötletet az új manikűrdivathoz. Mindezt persze élénk neonszínekben képzeld el.

Nem tudjuk, mit lehet még előrángatni a kilencvenes évek divatkorszakából, amikor a sminkek harsányak, a körmök túlzóak, a frizurák pedig meglehetősen kócosak voltak. Már amelyik, mert voltak azért jó pillanatai is ennek a kornak, viszont a neonszínű, susogós szabadidőruhák, a színpompás gumiszandálok és az átlátszó műanyagtáskák talán sok ember emlékeiben nem az utókor számára megmentendő kategóriát képezik.

Egy kis újragondolással azonban egészen jó dolgok is ki szoktak sülni, lehet, hogy nem pontosan ilyen körmök formájában, de megeshet, hogy egy kis ízlelgetés, kerülgetés után a zselékinézetű manikűrökkel is megbarátkozunk.

Egyelőre megosztják a véleményeket a popos, áttetsző körmök: nemrég Kylie Jenner osztotta meg az Instán a neonszínű manikűrjét, amire aztán ráharaptak a körmök megszállottjai. Van, aki még ódzkodik az új trendtől, de már így is nagyon sokan imádják az interneten.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés