Az Avon csodás relaxáló illatokkal készült az ünnepekre, karácsonyváró újdonságaival pedig a legidillibb téli hangulatot teremtette körénk. 

Megújult és újdonsült termékeivel az Avon nagyon elkapta a tél minden jellemző illatát és hangulatát. A lecsendesedésre, a megújulásra, az otthon meghitt melegére és az érzékek kényeztetésére helyezve a hangsúlyt, olyan termékeket gyűjtött egybe, melyek a szezonnak megfelelően táplálják a bőrt, vagy különleges illatélményt nyújtanak, esetleg az ünnepek színvilágát és ragyogását idézik elénk.

A téli évszaknak megfelelően az olajos bőrápolás kerül fókuszba, illetve olyan meglepetésekkel is találkozhatsz a kínálatban, mint az Avon két illatot tartalmazó új parfümje, melynek aromái egymással keveredve is harmonizálnak, de hangulattól függően külön-külön is viselhetőek. Az idei trendeket elkapva, az Avon is jobban ráfeküdt az arcfeszesítésre és bőrfiatalításra, masszírozókkal, arcolajokkal és különleges szemkörnyéki krémekkel felvértezve.

Retinolos regeneráló fátyolmaszk például eddig még nem volt náluk, most rögtön egy ultra könnyű, mélyen tápláló formulával álltak elő, mely háromdarabos szettben kapható. Szerintünk idén nagyon erős lett a karácsonyi vonal az Avonnál, eddig bármelyik terméket sikerült kipróbálnunk, mindegyiket megszerettük valami miatt.

 

  • Megosztás:
hirdetés