A csillámolaj nemcsak táplálja és rugalmasabbá teszi a bőrt, hanem finom ragyogást kölcsönöz neki. Emeld ki napbarnított szépségedet ezzel a házi készítésű, egyszerű recepttel!

A színfalak mögött, az énekesnők és színésznők öltözőjében csak úgy folyik a csillámolaj, és nem véletlenül. Rihanna és Jennifer Lopez régóta lelkes használója, ők néha még a hajukra is kennek belőle egy picit.

Az aranyló fényű, enyhén csillogó olajok egyáltalán nem hivalkodóak, viszont selymes ragyogásukkal, sokkal feszesebbnek mutatják a bőrt. Régi, jól bevált sminkes trükk a sok kis fényvisszaverő pigmenttel dúsított olaj, mely a színpadi reflektorok és a vakuk fényében szinte sziporkázik. Ezért, akit bekennek vele, fiatalosabbnak, üdébbnek tűnik, mintha örökké napfény ragyogna a testén. Így készítsd el a házi csillámolajadat!

Csillámolaj házilag

Használhatsz minőségi babaolajat alapanyagként – ennek már adott a púderes alapillata -, vagy a bőrtípusodnak megfelelően választhatsz. A mandulaolaj érzékeny, száraz bőrön is alkalmazható. Kellemes, enyhe illata miatt ez lehet a legjobb döntés.

A jó minőségű, avokádóból sajtolt olajat kiszáradásra hajlamos bőrre ajánljuk. Hatékonyan fiatalítja a bőrt, hiszen E- és D-vitamint is tartalmaz, ám tény, hogy avokádó illata van, amit nem mindenki kedvel magán. Az argánolaj szintén óvja a hámsejteket a kiszáradástól, de pattanásos bőrön is használható. Mivel az illata nem túl jó, érdemes a vadrózsa olajával elegyíteni.

Hozzávalók:

  • természetes, növényi olaj
  • highlighter

Ha kiválasztottad a legmegfelelőbb olajat, már csak a legalkalmasabb highlightert kell megtalálnod hozzá a sminkcuccaid között. A selyemfényű, ragyogó szemcsékkel dúsított kompakt highlighterből csak kapargasd ki a festéket, és jól kevergesd össze az olajjal.

A krémes és folyékony highlighterek sokkal erőteljesebb ragyogást adnak a bőrnek, ezekből óvatosan adagolj a csillámolajodba. Zárt üvegcsében, száraz, hűvös helyen tárold a csillogó keveréket.

  • Megosztás:
hirdetés