A tökéletes cicaszemsminkhez idő, türelem és legfőképpen kézügyesség kell. Ha valamelyik faktor hiányzik hozzá, nem lesz olyan szép a végeredmény.

A cicaszemsmink nem olyan, amit csak úgy feldob az ember egy üres pillanatában. A tökéletes tusvonal sok gyakorlást igényel, de még akkor sem biztos, hogy mindig ugyanolyan jól fog sikerülni, hiszen előfordulhat, hogy sietősen kell megrajzolni, és ahogy az lenni szokott, pont olyankor remeg meg az ember keze.

A különféle sablonokkal és ragasztószalagos trükkökkel is csupán egy baj van, hogy időigényesek, és precíz méricskélés nélkül nem garantálnak elfogadható eredményt. Ám van egy kis kütyü – ami külföldön már lázban tartja a szépségbloggereket -, mellyel tényleg egy szempillantás alatt lehet feltenni a tusvonalat, használata pedig a kezdők számára sem bonyolult. A szemhéjtusnyomda szerintünk nagyszerű találmány, és online shopokból már hazánkban is megrendelhető. A szerkezet egyik vége a bal, a másik a jobb szemhez lett kialakítva. A mini videón látható, hogy mindenféle szemformához jól passzol.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés