Kíváncsi vagy, hogy néznél ki erős sminkkel, nem tudsz szép tusvonalat húzni, vagy egyszerűen csak unatkozol?

Mutatunk egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt kisminkelheted magad virtuálisan, de valószínű, hogy sokkal több időt fogsz tölteni vele, mert lehetetlen abbahagyni. A Perfect365 nevű appot okostelefonra tervezték, és szükség van hozzá előlapi kamerára, hogy ne csak egy kész fotódat tudd kipingálni, de valós időben, tükörszerűen is tudj különböző sminkeket tesztelni magadon.

Töltsd le az ingyenes alkalmazást Androidra innen, iOS-re pedig innen, majd indítsd el. Ha egy képedet turbóznád fel, a Photo Makeup lehetőséget válaszd, ha pedig azonnal szeretnél sminkelni, a Live Makeupra koppints. Válaszd a Tools eszközt: itt kiválaszthatod, hogy az arcodon, az ajkaidon, a szemeiden, a hajadon vagy az arcformádon szeretnél-e dolgozni. Mindenhol további lehetőségeket találsz, lágyíthatod, világosíthatod a bőröd, alapozhatsz, pirosítózhatsz. 

 

Különböző szemsminkeket próbálhatsz ki szép tusvonalakkal, hosszú szempillákkal, és még a szemöldöködet is formázhatod. A rúzsoknál még azt is eldöntheted, hogy fényes vagy matt ajkakat szeretnél-e. Változtathatsz frizurát, kipróbálhatsz teljesen új fazonokat, és színezheted a saját hajadat is. Az alkalmazás meglepően pontosan dolgozik, és ha ügyes vagy, olyan végeredményt érhetsz el, mintha a sminked valódi lenne.

Persze unaloműzőnek is tökéletes, és nagyon vicces lehet magad különböző stílusokban látni. Ha elkészültél az átalakulással, készíthetsz képet magadról, amit az app automatikusan elment a saját mappájába, de a Save Look gombbal ezt saját kezűleg is megteheted.

  • Megosztás:
hirdetés