Ahhoz, hogy a szempilláid már csupán a sminktől hosszabbnak tűnjenek, el kell sajátítanod a megfelelő technikát.

Megmutatjuk, hogyan festheted ki három lépésben úgy a pilláidat, hogy tényleg nagyobbnak tűnjenek anélkül, hogy összeragadnának.

Karbantartás

A kedvenc szempillaspirálodnak is szüksége van a törődésre ahhoz, hogy mindig a legjobbat tudja nyújtani neked. Ha beszáradt, vagy csomós lett a festék, kattints ide, és tudd meg, hogyan hígíthatod fel! Ilyenkor valószínűleg a kefe is összeragad – ennek megszüntetéséhez tiszta kézzel fogj egy tiszta zsebkendőt, és törölgesd át vele. Egy szemöldökfésű segítségével óvatosan szétválaszthatod a szálakat.

Rétegezés

Ugyanúgy, ahogyan minden sminket, a szempilla festését is fel kell építeni. Először húzd végig a pillákon a kefét kétszer, majd várj néhány másodpercet, amíg megszárad a festék. Most ismételd meg ugyanezt, megint várj egy kicsit, majd vigyél fel egy harmadik réteget is, de ezt már csak a pillák végére! Ennek köszönhetően a szempilla vékony végei is jól láthatók lesznek, amitől hosszabbnak tűnik majd. 

Egy másik szempillaspirál

Ha biztosra akarsz menni, a rétegezés után fesd át egy másik fajta spirállal is a pillákat. Egy más formájú kefe, más minőségű festék másként rendezi el őket, így a két termék kombinációjával kihozhatod a legtöbbet belőlük.

  • Megosztás:
hirdetés