Míg évekkel ezelőtt nagy ritkaságnak számított, ha egy hírességet smink nélkül láthattunk, ma már a sztárok közül is egyre többen vállalják festetlen arcukat.

A nagy divatházak bemutatóin sokszor a modelleket is csak szolidan festik ki, és sokan kampányolnak a természetes szépség mellett. Ha te is szívesen lemondanál a sminkről, de vállalnál egy kis tatarozást, elmondjuk, mit kell tenned.

Szép bőr

A szép, ápolt bőr már önmagában is fél siker, ezért érdemes minden nap tenned érte, hogy tiszta és selymes legyen az arcod. Ha bevezetsz egy arcápolási rutint, a bőr öregedését is lelassíthatod. Ide kattintva megtudhatod, hogyan alakíthatod ki a saját bőrápolási rituálédat.

Ha gyakran püffedt, táskás, karikás a szemed, ez ellen is több házi módszer közül is válogathatsz a probléma orvosolása érdekében. Kattints ide, és ismerd meg őket!

Egészséges haj

Rengeteget számít a szépség szempontjából, hogy milyen állapotban van a hajad. Ha fényesek a tincseid és épek a hajvégek, egészséges lesz a külsőd is. Rendszeres ápolással, vágással és házi kencékkel is sokat tehetsz az ép frizuráért. Próbáld ki a banános hajpakolást!

Szép szemöldök és szempilla

Gyönyörű keretet ad a szemeidnek és az arcodnak a szépen kiszedett szemöldök és a hosszú szempilla. Nem kell kozmetikushoz menned, hogy ezeket megszerezd: a szemöldököd megzabolázását otthon is elvégezheted, ha követed útmutatónkat.

A dús, erős és hosszú szempilla csak kevesek kiváltsága születésüktől fogva, de bizonyos természetes praktikákat bevetve te magad is megnövelheted a pilláidat. Kattints ide, és ismerj meg 11 erősítő tippet!

  • Megosztás:
hirdetés