A highlighter népszerűsége régóta töretlen, hiszen a csillogó kis szemcsék valósággal vonzzák a tekintetet, és ugyan ki ne örülne néhány elismerő pillantásnak? Persze mindehhez az kell, hogy jó minőségű, tartós terméket válassz, ami valóban kiemeli arcod legszebb vonásait.

A drogériákban óriási a highlighter-választék, ami megnehezítheti az ember dolgát a legmegfelelőbb kiválasztásánál, hiszen számos fajtája létezik, így folyékony, krémes vagy púder állagúval is találkozhatsz. Ezúttal a krémes változatra adunk egy szuper receptet, amihez mindössze három hozzávalóra lesz szükséged, melyek ráadásul egytől egyig természetesek.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál mandula- vagy szőlőmagolaj,
  • 2 teáskanál méhviasz,
  • 1 teáskanál aranyszínű micapor – ez egy természetes ásványi anyag, amivel kiválóan színezheted a kozmetikumokat, ráadásul abszolút megfizethető, innen egy kattintással megrendelheted,
  • tiszta tégely.

Kis edényben, közepes lángon, folyamatos keverés mellett olvaszd fel az összetevőket. Ez azért fontos, mert a micapor összegyűlik az edény alján. Ha a massza elég sűrű, öntsd át a tégelybe.

A micapor mennyiségét tetszés szerint variálhatod, ám ezt még azelőtt tedd meg, hogy a highlighter a végső helyére kerül, hiszen csak így tudod alaposan megkeverni. Pihentesd fél órát, majd használhatod a szemzugban, a szemöldökcsontra, az arccsontra, nyáron pedig akár dekoltázsra is.

  • Megosztás:
hirdetés