Ha rossz állapotban van a bőrünk, hajlamosak vagyunk mindenfélét összevásárolni – akár borsos áron is -, hogy javítsunk a helyzeten. Pedig sokszor minden adva van a környezetünkben ahhoz, hogy természetes módszerrel kezeljük a problémát.

hirdetés

Sarah Therese videócsatornáját sokan szeretik, hiszen a szépségblogger évekig küzdött aknéval, majd kitartó hozzáállásával és egészséges, természetes módszereivel sikerült megszabadulnia a bőrproblémáktól. Szinte a követői szeme láttára változott hétről hétre az arcbőre, így élő példaként élteti a reményt azokban, akik már rengeteg kencét kipróbáltak, mégis úgy érzik, hogy soha nem tudnak megszabadulni igazán a pattanásoktól.

Sarah Therese azonban nemcsak javított az arcbőre állapotán, hanem igyekszik fenntartani a nehezen elért, makulátlan bőrképet. Odafigyel arra, hogy mit eszik, és milyen folyadékokat fogyaszt, egy időre a sminkről is lemondott, amíg a hámrétegei megtisztultak a méreganyagoktól, valamint áttért a természetes alapanyagokat hasznosító, natúr arcápolásra.

Ebben a videójában azt mutatja meg, milyen egyszerű, természetes módszerekkel éri el, hogy a pórusai tiszták és zártak maradjanak, a bőre pedig ragyogjon. Ezek a receptek nemcsak zseniálisan egyszerűek, hanem megelőzik a ráncképződést, ezáltal fiatalító hatással is bírnak, miközben szuperhatékonyan leszámolnak a gyulladásokkal. Míg a pattanás elleni szerek többsége alkoholt tartalmaz, mely szárítja a bőrt, és ördögi kört indít el, az alábbi arctisztító procedúrák nem okoznak irritációt, és érzékeny bőrön is beválhatnak.

  • Megosztás:
hirdetés