Az emberek nagy részének vízhiányos a bőre. Ez annyit tesz, hogy a sejtekben nincs elég víz. Ez az állapot nem köthető egy bőrtípushoz sem, a zsírosnál éppúgy előfodulhat, mint száraznál, sőt a zsíros bőrre alkalmazott alkoholos, savas termékek könnyen kialakítják ezt az áldatlan állapotot. A száraz bőrt sokszor összekeveri a vízhiányossal, pedig ott zsírhiányról van szó. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyszerre ne állhatna fent minkettő.

Hidratáló szérumot teszteltünk

Épp azért, mert a dehidratált bőr általános jelenség, érdemes az arckrám alá hidratáló szérumot kenni reggel és este. Nemrég a Harangvölgyi Anti-Aging Institute termékét kezdtem használni, jöjjenek a tapasztalatok.

A HydroCare névre hallgató szérumban hyaluronsav – mely fokozza a sejtek vízfelvevő képességét, és kollagén van, ami pedig feszesít. Reggel ás este is használtam szorgalmasan az arckrémem alá. Először csíphet, ha valakinek nagyon vízhiányos a bőre, de én ezt nem tapasztaltam. A fehér, könnnyű fluid nekem barackos illatú, könnyen beszívódik, de Harangvölgy Anna elmondása szerint nem baj, ha nem várjuk meg, mert a krémet is mélyebbre juttathatja.

A szérum nem tűnteti el a mélyebb ráncokat, de a vízhiány megszüntetésével a kisebbek szép lassan teljesen elhalványulnak. A bőr tömörebb lesz, és én azt tapasztaltam, hogy rózsaszínes, egészséges színezetet kap, a pórusok kisebbek lesznek. Állandó használat mellett feltölti vízzel a bőrt. A szérumban nincs kőolajszármazék, parabének, szulfátok és tartósítószer. A magyar fejlesztésű termék ára 10 500 forint és napi kétszeri használat mellett is kitart két hónapig.

  • Megosztás:
hirdetés