Ha lelki szemeid előtt már látod, hogy fog lobogni hosszú hajad a szélben, de a tincseid nem akarnak olyan ütemben nőni, ahogy azt előre elképzelted, vesd be ezeket a praktikákat!

Amikor valaki úgy dönt, hogy megnöveszti rövid haját, az elhatározás könnyebben megszületik, mint az eredménye, ami egyáltalán nem mutatkozik meg gyorsan. Türelmesnek és főként kitartónak kell lenned, ha teljes frizuraváltáson töröd a fejed, ugyanis a hajnövesztésnek megvannak a buktatói.

Legtöbben akkor adják fel, amikor rövid tincseik növekedésnek indulnak, ezáltal elveszítik korábbi tartásukat, formájukat, fazonjukat. Az átmeneti frizura gyakran okoz bosszúságot, hiszen nagyon nehéz két legyet ütni egy csapásra, hogy jól is nézzen ki, és a hajnövesztéshez is ideális legyen. Jól tudjuk, ilyenkor a legnehezebb kivárni, míg a loboncod eléri végső formáját, sokan meg is futamodnak félúton, és visszatérnek a már jól bevált, rövid fazonhoz.

Ha nem akarsz beleunni a várakozásba, és picit szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, az alábbi praktikákkal lerövidítheted a hajnövesztés időszakát. Ám, hogy ebben az időszakban se kelljen a tükröket kerülnöd, arra vonatkozóan is tippet adunk, hogyan alakítsd ki az átmeneti frizurádat.

  • Megosztás:
hirdetés