Igaz, kell hozzá némi rutin és gyakorlás, de nem lehetetlen: ez a blogger legalábbis bebizonyítja, hogy egy, illetve öt perc alatt is készülhet szép smink, ami leheletnyi ugyan, de feldobja az arcot.

hirdetés

Biztosan te is jártál már úgy, hogy dühösen kiiktattad az ébresztőt reggel, és még tíz percre visszabújtál az ágyba. Aztán a tíz percből valahogy húsz lett, és nem is tudtad, hová kapj a nagy sietségben. Allana Davison szerint ilyenkor még jut idő egy gyors sminkre, persze nem árt jó előre felkészülni az efféle esetekre, és begyakorolni a mozdulatokat, máskülönben tényleg csak ügyetlenkedés és sebtében elnagyolt arcmázolás lesz a művelet vége.

Igen, az is feltűnt nekünk, hogy a gyakorlott szépségbloggernek tulajdonképpen porcelánbőre van, mely nem szorul korrigálásra, csak egy kis üdítő színre. Valószínűleg a korrektorral zsonglőrködni nem szerencsés sietős reggeleken, de, ha csak frissebbé szeretnéd tenni az arcod, nem árt ellesni az alábbi mozdulatokat. Allana először a tökélyre fejlesztett egyperces sminkjét, majd a kibővített, ötperces változatát mutatja be. Mindkettő nagyon hasznos tud lenni rohanós reggeleken, így érdemes elsajátítani, majd begyakorolni a lépéseket.

  • Megosztás:
hirdetés