Volt idő, amikor a tavasz kezdetén a legtöbb nő rögtön szoláriumba rohant, de szerencsére egyre inkább leköszön a látványosan mesterséges, túlzó barnaság trendje. A natúr, természetes hatású sminkdivat visszatérésével a friss, porcelános, egészséges arcbőr lett az etalon. A francia Guerlain cég már tavaly forgalomba hozta a Blanc de Perle névre keresztelt bőrtökéletesítő és bőrápoló termékcsaládját, ám idén egy extra ragyogást kölcsönző, világosító színösszetételű sminkkollekcióval egészítette ki a palettát.

A Blanc de Perle sminkkészletet az igazgyöngyök tiszta tündöklése ihlette, gyöngyházfényű bőregységesítő pigmentjei pedig a világos bőrtípusok számára a legideálisabb. A kollekció csupán egy alapsmink elkészítésére alkalmas, hiszen nem tartalmaz mást, mint könnyű fedésű alapozókat, korrektorokat, világosító gyöngyöket, illetve halvány, üde arcpirosítót.

A készlet szofisztikált, lágy tónusaiból leheletfinom esküvői make-up készíthető, de nappali, natúr sminkhez éppúgy tökéletes választás. Nálunk egyelőre csak az interneten lehet megrendelni a kollekció darabjait, de reméljük, hogy hamarosan a boltokba is bekerülnek.

A Blanc de Perle alapsmink lépései

1. Météorites Perles – white booster: a fehér gyöngyök tökéletesen előkészítik a bőrt a sminkeléshez. Sugárzóvá, hamvassá varázsolják, és felfrissítik az arcbőrt, mintha harmatosan ragyogna. 2. Shine Control: energizáló formulája nemcsak frissebbé varázsolja a bőrt, hanem összehúzza a kitágult pórusokat, és megszünteti az arc visszacsillogását. Egész nap tartó matt hatást biztosít.

3. Fluid Foundation: napvédő formulájával óvja, ápolja és tökéletesíti az arcbőrt. Kisimítja felszínét, egységesíti a textúráját, illetve finom, porcelános ragyogást ad az arcnak.

4. Compact Foundation: kétbázisú, matt hatást kölcsönző púder, mely páradús környezetben sem engedi kifényesedni a bőrt. Ellenáll az izzadásnak, illetve óvja a bőrt a szennyeződésektől. A világos tónusa az árnyékos részekre ajánlott. 5. High Definition Corrector: két világos, bézs árnyalatban kapható korrektor, mely az árnyékos részek világosítására, illetve az apró bőrhibák elfedésére alkalmas.

Világosító, bőrfrissítő termékek az üde hatásért

6. Météorites Compact – Pressed Powder UV Shield: amellett, hogy fixálja, és ragyogóvá, egységessé varázsolja a sminket, védőpajzsként óvja az arcbőrt a környezeti ártalmaktól. Nem engedi, hogy a szmog, a napfény és a szálló por roncsolja, illetve kiszárítsa a felhámot.

7. Météorites Perles Powder: a különleges púdergyöngyök gyöngyházas ragyogást adnak az arcnak, mintha sugárzó fényben fürdene. 8. Blush G Sakura: természetes és üde hatású, cseresznyés, barackos és rózsaszínes árnyalatú pirosító paletta, középen gyöngyházas pigmentekkel. A hamvas hatású smink elkészítésének fázisait itt nézheted meg videón.

  • Megosztás:
hirdetés