Ha fürdőruhában barnulsz le, a bőröd azon részei, ahol takart az anyag, világosak maradnak. Ha ez zavar, megkísérelheted eltüntetni a nyomokat.

Sajnos nem minden esetben tudsz tökéletes munkát végezni, de egy próbát mindenképp megér. Mutatunk néhány módszert!

Barnítókrém

Fontos, hogy csak akkor van esélyed hibátlanul eltüntetni a fehér csíkokat, ha még nem nagy a különbség a bőröd két árnyalata között. Minőségi barnítókrémmel korrigálhatod a világos felületet, de vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, mert könnyen sárga lehet a bőröd. Még így sem lesz teljesen láthatatlan a csík, de közelebb lesz a természetes barna árnyalathoz, mint előtte.

Szolárium

Ha nagyon halvány a fürdőruha nyoma, napozz rá néhány alkalommal úgy, hogy elhúzod a pántot, vagy, ha van rá lehetőséged, nem veszel fel fürdőruhát – hamarosan láthatatlan lesz a csík. Szoláriumba is elmehetsz, ahol ugyanezt megteheted, de csak rövid ideig tartózkodj bent, mert nem túl egészséges.

Alapozó

Ha csak rövid időre akarsz megszabadulni a csíkoktól, például olyan ruhát veszel fel, melyben rontja az összképet az itt-ott fehér bőrfelület, használj alapozót! Szerezz be egy olyan sötét és lehetőleg matt kencét, ami megy a lebarnult színedhez, majd kend a világos részre. A környékén is oszlass el egy keveset, hogy egybeolvadjon a szín.

  • Megosztás: