Ha máskor nem is, tiniként biztosan beleestél abba a hibába, hgy magadnak vágtad le a frufrudat, ami annyira rövid lett, hogy hetekig ovisan feltűzött hajjal tudtál csak kimenni az utcára.

Hogy ezt még egyszer ne kelljen elszenvedned, megmutatjuk, hogyan lehet fodrász segítsége nélkül is profin levágni a homlokodat takaró tincseket.

Frufru vágás házilag

A frufruvágás aranyszabálya, hogy a homlokot takaró tincseket csakis szárazon szabad levágni! Ha vizes a hajad, a hajszálak hosszabbra nyúlnak, így ha megkurtítod őket, könnyen rövidebbre vághatod, mint szeretnéd. Ezért a száraz hajat fésüld előre egy sűrű fogazatú fésű segítségével.

Úgy válaszd le a hajszálakat, hogy a lehető legszimettrikusabban álljanak mindenhol, ez az egyik kulcsa annak, hogy ne úgy nézz ki, mint akinek egy bili mentén vágták le a haját.

A fésűt húzd le addig a hajadba, ameddig szeretnéd levágni – igazából picit lejjebb, mint szeretnéd, hátha még igazítani kell a hosszán – majd egy éles ollóval függőlegesen nyírj bele a tincsekbe. Úgy csináld, mintha csipegetnéd az ollóval.

Addig folytasd a műveletet, míg úgy nem érzed, hogy tökéletesre sikerült a végeredmény. A vágás titkait a következő videóból sajátíthatod el.

  • Megosztás:
hirdetés