Nagyon divatos a boyfriend stílus, melynek lényege, hogy olyan ruhákat és kiegészítőket hordj, melyek ugyan nőknek készültek, mégis férfiasnak hatnak. Ha szeretsz ilyen holmikat hordani, több nőiességet csempészhetsz a külsődbe egy hozzá illő, de csajos frizurával. Nézd meg, mit ajánlunk!

Frizurák boyfriend stílushoz

Idén ismét divatba jön a tarkón összefogott haj, és ez kapóra jön, ha szereted a fiús cuccokat, mert tökéletesen megy is hozzájuk. Az alacsony copfot hordhatod középen és oldalra hajtva is, és további jó tulajdonsága amellett, hogy egy perc alatt megvan, hogy hosszú és rövid hajból is jól mutat.

Ha valami speciálisabbat szeretnél, fogd össze a tarkódnál a hajad, de ne kösd meg, hanem fond be! A zilált fonat is divatos, így még a precizitásra sem kell törekedned. Ezt a frizurát szintén hordhatod oldalra hajtva is, ha romantikusabb összhatást szeretnél.

2014-ben elteheted a hajvasalót, ugyanis a természetes hullámok sokkal divatosabbak, mint a szögegyenes tincsek, még akkor is, ha nem rendezettek. A hullámos bubifrizura a sláger, de hosszabb fürtökben is jól mutatnak a kanyarulatok, és a boyfriend stílushoz is illenek.

Minél természetesebb a frizurád, annál trendibb a szezonban, és a boyfriend stílushoz is jobban mennek az egyszerű, percek alatt összedobható hajköltemények, melyekről sugárzik a hanyag elegancia.

  • Megosztás:
hirdetés