Már Magyarországon is elérhetőek a német márka gyógyszertári minőségű, vegán bőrápoló olajai, egyik terméküket pedig volt szerencsém kipróbálni.

Évek óta fanatikus rajongója vagyok a testolajoknak, sőt, újabban az arcbőrömet is tiszta olajjal ápolom, így szert tettem némi összehasonlítási alapra. Annak idején tudatosan készítettem fel a bőrömet a babavárásra, így már jóval a terhességem előtt elkezdtem különféle olajokkal kenegetni magam. Amikor várandós lettem, áttértem a speciális, kismamáknak szánt gyógyszertári termékekre, és meggyőződésem, hogy ennek köszönhetően kerültek el a striák és társai.

A szülést követően is szépen regenerálódott a bőröm, nem nyúlt ki, nem lötyögött, amit talán a jó géneknek is köszönhetek, de szerintem az olajok éppúgy segítettek. Azóta eltelt pár év, és még mindig megszállottan használom, illetve kutatom-keresem a legjobb minőségű olajokat. Tehát volt mihez mérnem a hazánkban újdonságként berobbant frei öl márka termékét.

Egy szimpla bőrtápláló olajat választottam kipróbálásra, bár az ötven éves múlttal rendelkező cég választékában megtalálhatóak az alakformáló, az arcápoló és a kismamáknak kifejlesztett masszázsolajok is. Ezek a prémium termékek csupán tiszta olajat tartalmaznak, semmi mást – tartósítószert, szilikont, színezékeket egyáltalán nem.

Egy hónapnyi szorgalmas kenegetés után…

Bár az illata nem annyira csodás, mint az illatanyaggal dúsított testolajoknak, ebből is érezni lehetett, hogy inkább a termék vitamintartalmára és tisztaságára helyeztek nagy hangsúlyt. Közvetlenül fürdés után masszíroztam bele a még nedves bőrömbe, de időnként csak úgy napközben is rákaptam. Már az első napok után érezhetően feszesebb, kontúrosabb lett a combomon, a hasamon és a hátsómon a bőr, amit nemcsak én vettem észre.

Az első „edzeni jársz?” kérdés után már tudtam, hogy ez a termék lesz a kedvencem. Mindemellett puha és bársonyos tapintású lett a bőröm, még a korábban kiszáradt területeken is – sarok, térd, könyök. A többi testolaj esetében azt tapasztaltam, hogy csak a bőrfelszínt ápolják, ami a használatuk elhagyásával durván kiszárad. A frei öl terméke azonban komplex ápolást nyújt, melynek hatását akkor is érzi az ember, ha napokig nem ken magára semmit.

  • Megosztás:
hirdetés