Szeretem a koreai kozmetikumokat, hatékonyak, jók az összetevőik, és nem csak nyomokban tartalmaznak hatóanyagokat.

Viszont az alvómaszkjaik nem jöttek be, többet is próbáltam, de nem barátkoztunk össze, ragadt tőlük az arcom, és nagy hatásuk sem volt. Most viszont bekerült a dm-ben három mini alvómaszk a kosaramba, és a negyediket is meg fogom venni. Elmondom, miért.

A dm mintha felült volna a K-beauty vonatra, ami engem egyáltalán nem zavar, van szenes mindenféléjük, cuki csomagolású fátyolmaszkjaik, és most kijöttek négy, mini kiszerelésű alvómaszkkal, melyekre rögtön lecsaptam, mert 300 forintért bármit megéri kipróbálni. Az alap hatóanyag a hyaluronsav, ehhez jön a rózsa, az alga, az avokádóolaj és a zöld tea, kinek-kinek ízlése szerint. 

A kávétejszínre emlékeztető csomagolást már többször láttam koreai márkáknál, itthon még nem. Ez egyébként az egyetlen hátránya, nem lehet rendesen visszazárni, és hiába tűnik miniadagnak, szerintem legalább három-négy alkalomra elég. Van, amelyik átlátszó, a rózsás pedig selymes, és illatuk sincs, ami külön jó pont.

A rendes arcápolási rutinom végén vittem fel, egy jó fél órával lefekvés előtt, hogy legyen ideje beszívódni. Nem szerénykedtem vele, többször átkentem az arcom, és mire a párnára hajtottam a fejem, szépen be is szívódott. Reggelre a bőröm üde és rózsaszín lett, ami elég nagy fegyvertény, tekintve, hogy néztem ki előtte egy megfázásnak köszönhetően. Nem gyűrte össze a szemem alatt sem a bőrt. Lemosva nem éreztem azt, hogy egész éjszaka az arcomon ült volna, mert a jó része tényleg beszívódott. Szépen feltöltötte a bőrömet, az apróbb ráncokat eltüntette, az arcom hidratált lett, egyszóval szép bőrképet eredményezett.

Még felkentem a maradékot reggel, jó sok maradt belőle, így reggeli és esti maszknak is jó, de majd leragasztom egy celluxszal, mert inkább este szeretném használni.

Ennyi pénzért nagyon megéri, csak a csomagolás nem túl jó, hiszen egyszerre képtelenség lenne felkenni, de három-négy egymást követő estén elhasználva biztos, hogy szuper hatása lesz a bőrre. Érdemes rá hamar lecsapni, mert valószínűleg limitált kiadvány.

  • Megosztás:
hirdetés