Ha hullik a hajad, vagy épp megrekedt a növésben, sokféleképpen javíthatsz az erőtlen hajhagymák állapotán. Az alábbi anyagok gyakran kerülnek bele hajnövekedést serkentő samponokba.

A hajnövekedés időről időre felgyorsul, majd belassul. Az utóbbit sok tényező okozhatja: kimerült a vitaminraktárad, rakoncátlankodnak a hormonjaid, vagy nem a megfelelő hajápolókat használod. Az igénybe vett tincsek vége hamar eltöredezik, így hiába nőnek, nem haladnak sehová. Ugyanakkor, pont úgy, mint az anyagcsere-folyamatok pörgése vagy döcögős cammogása, a hajszálak növekedési ideje is egyénfüggő.

Ám változatos, vitamindús étkezéssel, rendszeres fejmasszázzsal, olajos pakolásokkal, illetve természetes összetevőkben gazdag ápolószerek használatával sokat tehetsz azért, hogy a tincseid fényesek, dúsak és erősek legyenek, valamint gyorsabban érjék el az általad kívánt hosszúságot. Bizonyos összetevők a legtöbb hajnövesztő samponban felbukkannak, hiszen nagyon jó eredményeket lehet elérni a segítségükkel. Figyelj oda arra, hogy az alábbi alapanyagokból legalább egy-kettő ott szerepeljen a hajápoló termékeid címkéjén!

  • Megosztás:
hirdetés