Már eldöntötted, hogy megszabadulsz hosszú tincseidtől, csak egy jó tippre vársz? Ha végignézed ezeket a fotókat, még nagyobb kedvet kapsz majd a frizuraváltáshoz!

Idén felejtsd el a szimpla, fiús rövid fazont: vagy a hajszínnek, vagy a formának ajánlott ütősnek lennie, de az is elég, ha valamiféle művészkedést belecsempész a fodrászod. Két ellenpólus uralja a palettát: a finoman elegáns, nagyon nőies, illetve a pimaszul vagány hajkreációk. Kedvedre játszadozhatsz a színes tincsekkel, a tépett vagy felnyírt részletekkel.

Hajdúsító fazonokból sincs hiány, a legmenőbbek a hátul fokozatosan felnyírt hajviseletek. Az elöl hosszú, hátul rövid frizuraverziók még mindig nagyon divatosak, különösen kedveltek a rövid bob változatok, valamint a lazább, oldalt felnyírt hajköltemények. Akármelyiket választod, ezek a frizurák egytől egyig drasztikus változást jelentenek, szinte teljesen megújíthatják a külsőd.

 

Mivel megemeli a tincseket, és tömeget ad a hajnak, ez a frizura nagyon kedvelt most, a nyári szezonban. A pasztelles pink árnyalat kicsit pimaszabbá teszi az egyébként nőies fazont.

 

A felül hosszúra hagyott, alul felnyírt frizura vagány és nőies is lehet.

 

 

A kilencvenes éveket megidéző, kreatív hajkreációk szintén divatba jöttek idén.

 

A pasztellkék és púderrózsaszín rövid bubifazonok 2017 toplistás frizurái közé furakodtak.

 

A többihez képest szinte már egyszerűnek tűnő pixie-forma szolidságát szintén fel lehet turbózni egy vibráló színnel. Ha mégsem teszed, természetes, nőies frizurát kapsz, mely így is szépen kihangsúlyozza az arc vonásait.

 

  • Megosztás:
hirdetés