Ennek az arcformának a keskeny áll a legszembetűnőbb része. A színésznő frizurái tippet adhatnak, hogyan tereld máshová, például a tekintetedre és az orcákra a figyelmet.

A szív alakú arctípust széles homlok és keskeny áll jellemzi. Az egész arc körvonalát egy lefelé fordított háromszögbe lehet foglalni. Így érdemes olyan frizurát választani, mely szélesíti az állkapcsot, illetve felfelé vonzza a tekintetet. Ha ilyen arcformával rendelkezel, számodra a legideálisabbak az állig érő hajfazonok, de nem az élesen vágott bubi. Óvakodj a szögletes vágásoktól, illetve a tömör frufrutól.

A lesimított, nagyon lapos hajak szintén nem állnak jól, viszont a vállig érő frizurákat érdemes kipróbálnod. Arra kell törekedned, hogy az arcodat mindig lágy esésű tincsek keretezzék. Ha vékony szálú a hajad, mint Reese Witherspoonnak, csalj bele laza hullámokat, részesítsd előnyben a fokozatos, tépett hajvágást, különösen az áll vonala mentén. Dúsabb, nagyobb hajtömeget nyerhetsz, ha az arcélnél hosszabb-rövidebb tincsek váltják egymást, melyek mozgalmasabbá teszik a hajkoronád. Beszárításkor ezen a területen kell a legjobban trükköznöd. Mutatjuk, hogyan.

  • Megosztás:
hirdetés