Bár a fátyolmaszkok többsége nem túl drága, egyik-másikban lehetnek olyan összetevők, melyekkel esetleg nem szimpatizál a bőröd. Ennél egyszerűbb bőrfiatalító módszert keresve sem találsz!

A legtöbb ránctalanító és regeneráló szövetmaszk kollagénnel és hialuronsavval van átitatva, hiszen ez a két összetevő már rövid időn belül – gyakorlatilag a felszívódás ideje alatt – kifejti hatását a bőrön, és látványos eredményt produkál.

Ugyanezek az alkotóelemek a tojásfehérjében és a tojáshéj membránjában szintén megtalálhatóak természetes formában, glükozamin, kondroitin, cink, valamint A-, B-, D- és E-vitamin kíséretében. A tojáshéjmembránt ízületi és kötőszöveti bántalmakra is használják, mert rendkívül gyors regenerációt eredményez, illetve jelentősen lerövidíti a sérülések gyógyulását, minimálisra csökkentve a hegesedést.

A bőrön lévő foltokat és ráncokat szintén hatékonyan eltünteti, a tojásfehérje pedig 100%-osan felszívódik és hasznosul. Ezt a pakolást nagyon egyszerűen elkészítheted. Ha főzés közben feltörsz néhány tojást, ne dobd ki a héjukat, hanem azonnal tedd be a hűtőbe. A membrán a tojáshéj és a fehérje között elhelyezkedő kis hártya, amit érdemes rövid időn belül, még nedves állapotában felhasználni. Vedd ki a hűtőből a héjakat, és óvatosan húzd le róluk a vékony hártyát, amit úgy használhatsz, mint egy fátyolmaszkot.

A pakolás előtt végezz allergiatesztet a felső karodon, és, ha egy napig semmilyen reakciót nem tapasztalsz, bátran alkalmazhatod a nagyon erős fiatalító hatással bíró membránt. Alaposan tisztítsd meg az arcod, és, ha van időd, előtte gőzöléssel és arcradírozással felpuhíthatod a bőrt, hogy minél több hatóanyagot tudjon magába szívni. Utána nincs más dolgod, mint a videón látható módon felhelyezni a problémás területekre a tojáshéjmembránt.

  • Megosztás:
hirdetés