Sok nő számára a száj hangsúlyozása legalább olyan fontos, mint a szem megfelelő kiemelése. Bár ez ízlés kérdése, én csak akkor érzem teljesnek a sminkem, ha a rúzst szájfény használatával is megkoronázom. Utóbbiak közül kedvencem az Essence Stay With Me elnevezésű terméke, mely – mint azt a neve is mutatja – tartós eredményt ígér.

A hat árnyalat közül nekem a 01-es Me&my icecream elnevezésű van meg, mely egy vizes fényű, halvány rózsaszín. A termék önmagában használva diszkrét, de rúzzsal is szépen mutat, további előnye pedig, hogy egyenletesen kopik. A szájfény illatára sem lehet panasz, kimondottan kellemes, és plusz pont, hogy más termékekkel ellentétben szárító hatást egyáltalán nem tapasztaltam, éppen ellenkezőleg, mintha ápolna is.

Használatban

A termék állagát tekintve krémes, enyhén ragacsos, ami engem abszolút nem zavar, hiszen tisztában vagyok vele, hogy ez az ára a tartósságnak.

Rajtam körülbelül három órát bír ki, de figyelembe véve, hogy ebben egy-két ivás vagy akár étkezés is benne van, úgy gondolom, hogy ez egy igen jó teljesítmény. Tanácsként érdemes megfogadni, hogy hosszú hajúak szeles időben inkább mellőzzék a használatát, mert igencsak bosszantó, amikor a szájfénybe beleragad a hajunk.

Amit az állaggal szemben már egy kicsit nehezebb volt megszokni, az a szájfény applikátora, melyhez hasonlóval korábban még nem találkoztam. Leginkább egy homokórára emlékeztet, így kell egy kis idő, míg az ember kikísérletezi, hogyan tud vele a legjobban bánni, a kívánt mennyiséget szépen, egyenletesen felvinni.

A szájfény 4 ml-es kiszerelésben kapható, 649 forintba kerül. Ár-érték arányban kiváló, ugyanis nekem egy tubus rendszeres használat mellett is fél évig elég volt. A terméket megtalálod az Essence-pulttal rendelkező drogériákban.

  • Megosztás:
hirdetés