Bár az új sminktrendek húzták elő a feledés homályából, a vörös rúzst bűn lenne csupán a divat skatulyájába zárni. A nők hosszú idők óta tisztában vannak a hatalmával, a kifutók sminkmesterei pedig nem tettek mást idén, mint megismételték a jól bevált árnyalatokat. Ezzel zöld utat kapott a tüzes rúzs, viszont kár lenne pusztán irányzatként gondolnod rá, hiszen a stílusod selyemfényű, matt, bársonyos vagy perzselő kiegészítője lehet. Az sem árt, ha nappalra egy visszafogott rozsdavörös vagy kevésbé vibráló, matt verzió mellett döntesz. A legjobb rúzsmárkákból szemezgettem nektek!

A képen látható termékek: 1. Max Factor Colour rúzs 2899 Ft – DM; 2. Guerlain Rouge G rúzs 11 390 Ft – Marionnaud; 3. Lancôme Le French Touch Absolu rúzs 8590 Ft – Marionnaud; 4. Shiseido Perfect Rouge Glowing Matt rúzs 6600 Ft – Marionnaud; 5. Chanel Coco rúzs 8690 Ft – Marionnaud; 6. Pupa volumenizáló ajakrúzs 5190 Ft – Marionnaud.

A cseresznyeajkakhoz öröm öltözni: elevenné tehetik a fekete-fehér, minimál öltözéket, a megfelelő holmikkal összekacsintva megidézhetik a vintage-dívák és a pin-up lányok szexi küllemét, de jól passzolnak a merész királykék, türkiz, smaragdzöld, okkersárga és narancsos ruhatónusokhoz is. Egy ilyen érzéki rúzzsal bármilyen hatást elérhetsz, de, hogy a közönségest kizárhasd a körből, az arcszíneddel harmonizáló árnyalatot válassz!

  • Megosztás:
hirdetés