A rendszeres arcápolást semmi nem pótolhatja, és én ehhez tartom magam már régóta. Természetesen nem árt a kozmetikus, de biztos, hogy a bőr meghálálja azt, ha soha nem blicceled el az esti arctisztítást és hidratálást, és arra sem mond nemet, ha néha alaposabban megtisztítod.

Évek óta bevált termékeket használok, de legutóbb sajnos nem találtam meg a drogériában a jól bevált arcradíromat, így aztán kapóra jött a sajtócsomagban érkezett Baviphat Mango Steam Scrub, vagyis a melegítős arcradír. Mivel a kozmetikusom mindig felhívja a figyelmet az alattomos, elhalt hámsejtek bőrcsúnyító hatására, szorgalmasan hámlasztom a bőröm kéthetente. Így frissebb és szebb lesz a bőröm, és a krémek is jobban felszívódnak.

Mangós finomság

A koreai termék csomagolásával mosolygásra késztetett, a gyümölcsöt formázó tégely, igaz nem egészen mangószerű, de jól mutat a fürdőben. A hámlasztó inkább kémiai úton szabadítja meg a bőrt a piszoktól és elhalt bőrtől, és azt is mondhatom, hogy kettő az egyben termékről van szó, mert a bőrre kenve felmelegszik, így kitágulnak a pórusok, és a felesleges faggyú is távozik a bőrből.

Kis spatula is található a krémes radírhoz, de én inkább az ujjaimat használtam. Fontos megemlíteni, hogy ez nem sminklemosó, tehát csak megtisztított arcon szabad használni. A szemkörnyékemet kihagyva vittem fel a zselés-krémes állagú tisztítót, majd bemasszíroztam a bőrbe. Kellemesen langyos lett, de azért gőzhatást nem tapasztaltam. Az illata remek, természetesen mangós.

Miután kivártam az előírt öt percet, lemostam. A bőröm tényleg tiszta és feszes lett, így elégedett vagyok, a faggyúeltávolító hatásról nem tudok beszámolni, mivel szerencsére nem nagyon akadnak mitesszereim. A 110 grammos kiszerelés ára 3380 forint, és biztos vagyok benne, hogy sokáig elég lesz.

  • Megosztás:
hirdetés