Su-Man, a bőrápolás szakértője, valamint a Su-Man Skincare alapítója megosztotta egyedülálló, kétperces arcmasszírozó technikáját, melyet bárki elsajátíthat a feszesebb, simább bőr érdekében.

Su-Man Kelet-Ázsiából származik, ahol a nők nagy gondot fordítanak arra, hogy bőrüket tisztán tartsák és regenerálják, mely a mindennapos szépségápolási rutinjuk része. Ma már a legtöbb nő ugyanígy tesz, viszont az ázsiai hölgyek napi rendszerességgel alkalmaznak magukon különféle arcmasszázstechnikákat, melyek stimulálják a mimikai izmokat, és valósággal megújítják a bőrt.

Su-Man, akin egyáltalán nem látszik, hogy elmúlt ötvenéves, tökélyre fejlesztett egy kétperces módszert, mely kényelmesen belefér a reggeli készülődés idejébe, és nemcsak felébreszti, hanem rendszeres alkalmazása során megújulásra serkenti a bőrszöveteket. Szépségszakértőként gyakran segít sztárokon, akik általában a termékeiért, arckezelő módszereiért vagy éppen jó tanácsokért keresik fel. Az alábbi videóból te is megtudhatod a fiatalos, ragyogó arcbőr titkát, és könnyedén elsajátíthatod a masszírozó mozdulatokat. Végezd el otthon napi rendszerességgel, és figyeld a hatást!

  • Megosztás:
hirdetés