A mesterséges kemikáliáktól mentes krémeket és kozmetikumokat sokkal jobban kedvelem, és igyekszem mindig a lehető legnatúrabb formában használni a természet gyógyító hatású növényeit, ezért kíváncsian kezdtem el használni a Dr.Organic gránátalmás termékeit. Különösen mivel a Dr.Organic bioaktív összetevőket használ.

Most, hogy ezeket a krémeket teszteltem, jobban utána néztem, hogy tudjam, mit is várhatok a termékektől, és mit jelent pontosan ez a bioaktív fogalom. Nos, a lényeg, hogy a gyártó annyira kíméletesen bánik a természetes összetevőkkel, hogy azok garantáltan megőrzik jótékony hatásukat, és azok úgy hatnak, mintha a természetben találtuk volna.

Arcápolás

Az öregedésgátló krémek használatát szerintem jobb minél előbb elkezdeni – én legalábbis abban bízom, hogy ha ilyen krémeket is használok, akkor késleltetni tudom a ráncok megjelenését. És bár a Dr.Organic krémének ilyen irányú hatásosságát kicsit hosszabban kellene tesztelni – mondjuk egy-két évig -, de azt már most is észleltem, hogy egy kis reggeli gyűröttséget remekül ki tud simítani.

A nappali  krém amúgy téli használatra ideálisnak bizonyult, ugyanis a gránátalma magjának olaja gazdag, tápláló krémet eredményez. Az egyre hidegebbre forduló időben ez az extra táplálás jól esett a bőrömnek, ráadásul smink alatt is jól működött. A krém felszívódása után könnyű volt eloszlatni az alapozót és a krémnek köszönhetően a kőpúder sem szárította úgy ki az arcbőrömet. Nyári használatra azonban nekem valószínűleg túl nehéz lenne ez a krém, de akinek extrán száraz a bőre, az megpróbálkozhat az egész éves használattal.

A gránátalmás szemránckrém hatásos kiegészítője az arckrémnek, esti és reggeli használatával kisimultabb benyomást tudtam kelteni, még akkor is, ha nem aludtam eleget. Nekem a karikákat segített kevésbé láthatóvá tenni, így gondolom a ráncok ellen is felveszi a harcot.

Testápoló vaj

A testápoló vaj a gránátalma mellett sheavajat is tartalmaz, plusz a krém kikeverésénél a víz helyett aloe vera gélt használ a gyártó, melynek köszönhetően a sűrű krém a legszárazabb bőrnek is gyógyírt jelent. Érdemes azonban inkább csak este használni, mivel a krém a megszokottnál kicsit lassabban szívódik fel. Viszont olyannyira hatásos, hogy nekem elég volt csupán kétnaponta használni a szép és hidratált bőr érdekében.

Dezodor

Sokat hallani a dezodorokban található alumínium rákkeltő hatásáról, de sajnos nehéz olyan terméket találni, amely nem tartalmazza a káros anyagot, mégis megoldást jelent az egész napos komfortérzet kérdésére. Ezért jó hír, hogy a Dr.Organic dezodorja sem alumíniumot, sem alkoholt nem tartalmaz, de ha reggel felkentem, akkor egész estig nem volt semmi gond az aurámmal.

  • Megosztás:
hirdetés