Idén a barna hajszínek nagyobb figyelmet kapnak a szőke változatainál, de a világosabb tónusok sem vonulnak háttérbe, csak átalakulnak. Hét modellt mutatunk, aki már az új trendet követi!

A fodrászok idén a minél természetesebbnek tűnő hajárnyalatok előállításával kacérkodnak, sőt, nemcsak gondolatban érlelgetik a megtévesztő tónusok tökéletesítését, hiszen a mai hajfestési technikák már lehetővé teszik a natúr színek illúzióját.

Bár idén a barna hajszínekért rajong a divat, a szőke frizurák sem veszítik el uralkodó pozíciójukat, de bizonyos árnyalataik kiszorulnak a természetességet favorizáló irányzatból. A platinaszőke hajdivat sok kört futott, mire lecsengett, és most kis időre a jeges, hűvös szőkék is kispadra ülnek, a hamvas arany, a szalmasárga és a fehérrel kevert hajtónusokkal együtt.

Sokkal melegebb, natúrabb frizuraszínek felé fordul a divat, mint amilyen a bézs, a karamellszőke vagy a napszívott hatású, színátmenetes balayage. A francia elnevezésű hajfestési technika arra törekszik, hogy a hajszín több, egymással harmonizáló árnyalatból olvadjon össze. A szőke kedvenc reflexszíne idén a mogyoró, a fahéj és a méz színvilága, melyek halványan ugyan, de adnak egy kis barnás beütést a világos tincseknek. A füstös lenövések és színátmenetek is hódítanak idén, a kulcsszó pedig a természetesség, melynek a szőke modellek is igyekeznek megfelelni.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés