A 21. században Dita von Teese testesíti meg mindazt, ami a korabeli hollywoodi dívák kisugárzásából önkéntelenül fakadt. Nem véletlen, hogy az Artdeco őt kérte fel legújabb kollekciójának megtervezéséhez és egyúttal reklámarcának is.

Múltidéző szépség

A kollekciót a letűnt korok hollywoodi csillogása inspirálta, ami egyszerre vegyíti magában a fényűzést és csillogást, az eleganciát és a kifinomult női szépséget. Ennek tükrében a szemhéjárnyalók, illetve az arcpirosítók is minimális csillámporral készültek a ragyogó kinézetért.

Az igazi nő mindig csókra csábító, vörös ajkakkal nyűgözi le a férfihadat. Ennek szellemében születtek meg a piros és burgundi árnyalatú rúzsok és szájfények, melyek között minden nő megtalálhatja a bőréhez passzoló árnyalatot.

Az igéző tekintet titka a szépen ívelt, sötétlő szempillákban rejlik. A dúsító szempillaspirál már önmagában is kiemeli a szemeket, de a hatást a különböző műszempillák is fokozzák. Mindezt pedig még nőiesebbé teszik az arcra ragasztható szépségpöttyök Cindy Crawford vagy éppen Marilyn Monroe stílusában.

A ragyogó kinézetet a négy árnyalatban kapható körömlakk-kollekció teszi teljessé. A nőies színek és metálos csillogás az örök nőt jelképezik. Ezek a színek sosem mennek ki a divatból.

  • Megosztás:
hirdetés