Egy kiadós nyaralás után a bőr általában fiatalabbnak, feszesebbnek tűnik, de nemcsak a pihenés tehet jót vele, hanem a napfény is, amennyiben nem esünk túlzásokba a napozással, hanem védekezünk a káros sugarak ellen. Az egészséges és természetes árnyalatú, napcsókolt hatás frissebbé varázsolja az arcbőrt, bársonyos, üde ragyogást ad neki, és feltölti életenergiával.

Pontosan ezt az érzést kelti a Bobbi Brown Cosmetics nyári sminkkollekciója, melynek színvilága egy egész napos strandolás élményét varázsolja a bőrre, vagy felfrissíti a már megkopott barnaságot. Bár idén az ártatlanul tiszta és hófehér, porcelánszerű, hamvas smink is divatosnak számít, nyilván mindkét trend más-más bőrtípusnak áll jól: a könnyen barnuló, kreolos lányok bátrabban bánhatnak a barnás árnyalatokkal, a barack, rózsaszín vagy fehér bőrtónusúak pedig a rózsás, pasztelles árnyalatokat részesíthetik előnyben.

A Nude Beach kollekció termékei

A Nude Beach névre keresztelt sminkkészletet a végtelen, napfényes tengerpartok ihlették. Kizárólag természetes hatású tónusokat vonultat fel, melyek könnyű, selymes ragyogással ajándékozzák meg a bőrt, mintha sziporkázna a napsugarak ölelésében. A bronzos árnyalatok natúr rózsaszín és aranybarnás színekkel keverednek, melyek nem keltenek olyan benyomást, mintha nehéz, erős smink fedné az arcot. Szinte egybeolvadnak a napcsókolt bőrrel, és hangsúlyozzák frissességét.

1. Hosszan tartó, krémes szemárnyékoló: finom, szemet gyönyörködtető színekben kapható, melyek nyolc órán keresztül bírják a gyűrődést, nem fakulnak meg, és nem kopnak le, még napfény hatására sem. Aranybézs, aranyrózsaszín, vanília, bronz és smaragdzöld árnyalatokból válogathatsz.

2. Barnító gél arcra és testre: a könnyű, gél formula egészséges, természetes, meleg, ragyogó tónust ad a bőrnek, mintha napoztál volna. Attól függően, hogy mennyit használsz belőle, az árnyalat intenzív vagy leheletfinom, szinte észrevétlen is lehet. Teljesen olajmentes, így nem okoz pattanásokat. 3. Gyöngyházfényű körömlakk: enyhén csillogó, elegáns, tartós körömlakk, rózsaszín gyöngy árnyalatban.

4. Bronzosító púder: klasszikus bronzosító, mely az arcra és testre egyaránt felvihető. Finom szemcséi egybeolvadnak a bőr textúrájával, így nyakon, dekoltázson, karokon is használható, ha természetes, napcsókolt hatást szeretnél elérni. A két barnás tónus a halánték és az arccsont árnyékolására is tökéletes.

5. Arcpirosítók az üde ragyogásért: az arc pirosítására, illetve az ajkak és szemhéjak lágy színezésére is használhatod őket. Aranyrózsaszín, gyöngyházfényű pink, valamint világos rózsaszín árnyalatokban kaphatóak. A tónusok szépen illeszkednek a bőrhöz, így természetes benyomást keltenek.

6. Vizes csillogású szájfények: könnyű formulájuknak köszönhetően rúzzsal vagy önmagukban használva is friss hatást keltenek, ragacsos érzés nélkül. Bronzos, rózsaszínes, natúr tónusaik a strandon sem kirívóak.

  • Megosztás:
hirdetés