Ahogy ígértük, a kaviár-manikűr után megmutatjuk, hogy mit is neveznek bársony-manikűrnek, angolul velvet manicure-nek. Az ötlet szintén az angol Ciaté cégé, akik még ugyan nem hozták forgalomba a terméket, de a reklámkampánya már elindult. Sajnos a photoshoppolt képen nem igazán látszik, hogyan is néznek ki a bársonyos körmök a valóságban. Mert nem így.

Szerencsére lelkes bloggerek hamar kidolgozták a jóval olcsóbb technikát, ahogyan tették ezt a kaviár-manikűr esetében is. A Ciaté nem volt jófej, és megfenyegette azokat a blogírókat, akik leírták, hogy hogyan lehet sokkal olcsóbban kihozni a körömfestést. Jövőbeni szabadalomra azonban felesleges hivatkozni, így a cégvezetés kénytelen volt bocsánatot kérni a lányoktól. Így aztán most nem kell aggódniuk a bársonyos körmök miatt.

A kissé bizarr, szőrös körmök elkészítése egyszerű, a leírások szerint egyszerűbb, mint a kaviár-manikűré. Ugyanúgy a még meg nem száradt lakkra kell rászórni az apró szálacskákat, majd hagyni tökéletesen megszáradni az egészet. Bevallom, ez nekem már a túl sok kategória, és a vélemények szerint kalandnak érdekes, de nem valami praktikus bársonyt viselni a kézen.

Ugyanis semmit nem lehet vele csinálni. Minden foltot hagy a szálakon, például a kávé vagy narancslé, és egy nap alatt lekopik. Egy-egy bulis estére fel lehet tenni, de tovább úgysem bírja. Hasonlóan a kaviár-gyöngyökhöz, ehhez is be lehet szerezni az alapanyagot az Ebay-en, speciális körömlakk sem kell hozzá.

Képek: Ciaté és Daily Varnish.

  • Megosztás:
hirdetés