A szem körüli ráncok minden nőnek, mondjuk 30 felett, problémát jelentenek, van, amikor kevésbé látszanak, van, amikor szembetűnőbbek a szarkalábak. Év végén gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki nem tud az alvás szépítő erejéhez fordulni.

De persze ilyenkor se szeretné az ember, hogy nyúzottnak nézzen ki, ezért gondoltam kipróbálom a Balea szem és szájmaszkját.

Szemmaszk teszt

Szeretem a DM sajátmárkás termékeit, olcsók és általában jók is. Korábban meg voltam elégedve a kis szemtapaszaikkal, amiket még mindig lehet kapni. A tesztelendő termék tasakos formában kapható, a perforálás mentén négy részre lehet szétszedni. Gazdag, masszív krémes állagú pakolásról van szó, melyben makadámia-, jojoba- és kakóvaj is található, emellett varázsmogyoró és körömvirág kivonat is. Van benne egy kevés denaturált szesz is, de az összetevő listán eléggé hátul, így talán nem okoz gondot.

A krémes pakolást elég bátran kentem a szemem alá meg a szemhéjamra is, az egy adag bőségesen elég lett volna a szájkörnyékre is. 10-15 perc elteltével aztán letöröltem, és nem voltam maradéktalanul elégedett. A zsíros keverék ugyan hidratálja a bőrt, de nem lehet rendesen letörölni, megmarad a bőrön és össze is gyűri azt. Így kénytelen voltam vízzel lemosni, ami szintén nem volt egyszerű. A maradékot el fogom használni, és vékonyabb rétegben kenem fel, de nem fogom újravenni az egyébként 250 forintba kerülő terméket.

  • Megosztás:
hirdetés