A saját márkás termékeknek sajnos nincs jó hírük, pedig sok esetben ez nem indokolt, mert kiváló minőségről van szó. A dm saját márkás termékei nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek. A Balea termékcsaládban is vannak jó krémek, igaz, olyanok is, melyek hagynak maguk után kívánnivalót az összetevők terén.

Én inkább a natúr vonalat részesítem előnyben, tapasztalatom szerint jobbat tesz a bőrnek, mint bármilyen nanotechnológia, így az Alverde termékeket gyakran használom. Azonban nemrég megjelent a Balea natúr vonala is, amit elmésen Nature-nek kereszteltek el. Mivel épp elfogyott az arckrémem, és szerettem volna valami egyszerű arcápolót, megvettem az éjszakai és nappali krémet is.

Bio összetevők

Egy ideje sajnos gyanakvó vagyok a natúr, zöld és hasonló elnevezésű termékekkel szemben, sokaknál a névben kimerül a természetesség, éppen ezért mindig tanulmányozom az INC-t, vagyis az összetevők listáját. A Balea Nature arckrémek megbízhatónak tűnnek, nincsenek bennük ásványi olajok, parabének, színezékek és szilikon. A nappaliban paradicsomkivonat van, az éjszakaiban pedig brokkolimagolaj, aminek hatásáról még nem sokat olvastam, de jól hangzik, mindenesetre mindkét zöldség híres magas antioxidáns-tartalmáról.

A krémek gyorsan felszívódnak, kellemes, nem tolakodó illatúak. Sminkelni remekül lehet a nappali krémre, és egyébként az éjszakaira is, amit most nappalra is használok a hideg miatt. Télen egyébként önmagában ez sem elég, én egy pár csepp szőlőmagolajat keverek össze vele a tenyeremben, és ezt viszem fel az arcra. Kicsit lassan szívódik be, de megéri azt a plusz időt. A krémek ára 900 forint, szerintem többet is bőven megérnének.

  • Megosztás:
hirdetés