A Pupa Jeans n’ Roses palettája nem is annyira kollekció, inkább csak afféle sminkcsomag, melynek tökéletesen összeillő elemei a legkisebb táskában éppúgy elférnek, mert a körömlakkal együtt alig öt darabból áll a termékcsalád.

Természetesen a színválaszték ennél sokkal szélesebb, így bármelyik verzióval összerittyenthetsz magadnak egy trendi, cukormázas babasminket. A sokatmondó névválasztás már sejteti a kínálatot: a szemfestékek esetében a farmerkék, türkiz, púderes és babarózsaszín árnyalatok dominálnak, míg a rúzsoknál a visszafogott és erősebb pink tónusok kaptak helyet.

A körmeid is szuperdivatos színekben pompázhatnak: rózsaszín, eperkrém, halvány türkiz, sötét mentazöld, királykék és farmerkék lakkok közül válogathatsz. A kampányfotón látható tavaszi smink mindenféle hajszínnel jól harmonizál, de főként világos szemekhez passzol. Lesd el a trükköket a Pupa sminkmesterétől, Giorgio Forganitól!

A kollekció termékei

1. Az új pirosító egy matt és egy fényes színt egyesít, mellyel gyönyörű rózsapírt varázsolhatsz az arcodra: 5890 forint. 2. A selymes textúrájú szemhéjpúderek a vadóc farmert és a csábító virágokat egyesítik: 4270 forint. 3. A szemhéjpúder tökéletes kiegészítője az ékszeres fényű szemceruza: 2950 forint.


1. A Jeans n’ Rosesrúzsok szupercsillogó, párnás hatású ajkakat garantálnak, szinte azonnal. Mindemellett gyapotkivonattal ápolnak, és 15 faktoros napfényvédelmet biztosítanak. Egy darab ára 3990 forint. 2. A sminkkészlet tökéletes társa a tavaszi rózsacsokor árnyalataiban és farmerszínekben pompázó körömlakk, mely 1820 forintért kapható. A Pupa hazai forgalmazója a Marionnaud drogéria.

  • Megosztás:
hirdetés