A japánokról köztudott, hogy nemcsak sokáig élnek, de az éveikből is sokat letagadhatnak. Talán nem a semminek köszönhetik ezt, számos természetes bőrfiatalító módszerre esküsznek, amik közül az egyik az asahi masszázs.

hirdetés

Az asahi masszázs jótékony hatásai

Egyre többet hallani már a technikáról, ami fiatalos, ragyogó és egyenletes felszínű bőrt ígér, ráadásul eredményes a püffedtség ellen is. Hatását a nyirokkeringést serkentve fejti ki, aminek optimális működése kulcsfontosságú a szép bőrhöz. Erről a témáról itt olvashatsz bővebben.

Különleges eszközt nem igényel, megtisztított arcon végezd, tiszta kezekkel. Olajat nem szükséges felvinni előtte, de ha úgy kényelmesebb, semmi akadálya egy kis kókusz- vagy egyéb növényi olajnak.

A videóban látható módon határozott, de gyengéd mozdulatokat végezz -homloktól indulva-, amihez főként az ujjbegyeidet kell használnod. Minden mozdulatot háromszor ismételj meg, de egy-egy problémásabb területen négy-öt sorozat is belefér.

Érdemes naponta elvégezni a látványosabb eredményért, csupán néhány percet vesz igénybe, és bármikor nekikezdhetsz. Minden bőrtípus számára megfelelő, de nagyon érzékeny, kiütéses, sérült hámrétegen, és nyirokkeringési zavarokban szenvedőknek nem ajánlott.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés