A felnőttkori akné sokak életét keseríti meg. A gyulladt pattanások könnyen elcsúfíthatják az arcot, de nemcsak külsőleg okoznak problémát, hanem belsőleg is: csúnyán lerombolhatják az önbecsülést.

Szerencsére sminkkel egészen szép eredményeket lehet elérni, ha a pattanásos bőr elkendőzéséről van szó. Cassandra Bankson a következő videóban megmutatja, ő hogyan varázsolja egyébként nagyon csúnya bőrét szinte porcelán szépségűre. Érdemes figyelni rá!

Így csináld!

Cassandra arca nem mindennapi eset, a gyulladt aknék nemcsak az arcát, de a nyakát, a fültövét és a hátát is ellepik, ami szegény lányt örökös kétségek között tartja. Cassandra ezért hosszas kísérletezéssel olyan sminkelési technikát fejlesztett ki, mely a profi maszkmestereknek is becsületére válna.

A megtisztított bőrre első lépésként vigyél fel egy mattító krémalapot, hogy az olajos bőr látszatát elrejtsd. Különösen a T-vonalnál kend be alaposan, itt ugyanis könnyebben megcsillan a bőr olajos hatása. Ezt és a további sminkrétegeket fixáld le sminkalappal.

Amikor a bőröd picit beszívta, akkor tiszta ujjakkal vidd fel a bőrödnél néhány árnyalattal világosabb folyékony alapozót az arcodra. Alaposan oszlasd el, majd egy sötétebb – a bőrszíneddel megegyező – árnyalatú alapozót is dolgozz a bőrödbe. Ne hagyd ki a nyakadat se, másképp olyan lesz, mintha maszkot viselnél!

Korrektorral rejtsd el a még látható pattanásokat, azután pedig púderrel fixáld a felvitt rétegeket. A legjobb, ha még fixáló spray-vel is lefújod az arcod, így egészen biztosan nem csúsznak le a rétegek egymásról. Amikor megszáradt, nem maradt más hátra, minthogy tetszés szerint kisminkeld a szemed és a szádat.

  • Megosztás:
hirdetés