Ki mondta, hogy az adventi naptár csak a gyerekeknek szórakoztató? Mi imádjuk a meglepetéseket, különösen, ha kozmetikumokról van szó, melyeket dekoratív dobozokban bújtattak el.

hirdetés

Az ünnepváró időszak örömét még jobban megédesíti a készülődés és néhány apró meglepetés. A szépségápolási termékeket rejtő adventi kalendáriumokra nagyon könnyű rákattanni, hiszen nemcsak a kicsik szeretnek azon izgulni, hogy vajon mit rejtenek az ízlésesen tálalt kis fiókok és ablakocskák. Ez esetben ugye, nem csoki vagy cukorka vár a kutakodó kezekre, hanem sokféle szépítő kencefice.

A legtöbb kozmetikai és szépségápolási márka a külcsín és a belbecs terén is igyekszik minden évben túlszárnyalni a korábban piacra dobott ünnepi naptárjait.Bár igaz, hogy többnyire borsos áron kaphatóak, ha azt vesszük, hogy a legtöbbjük minimum 12, maximum 25 terméket tartalmaz, ráadásul egy csodaszép díszdobozba csomagolva, akkor ezen nincs mit csodálkozni.

Összeszedtük azokat a szépségkalendáriumokat, melyekkel nagyon könnyű idén bármelyik nő szívét megdobogtatni. Mivel idén is nagyon népszerűek a dekorkozmetikai és szépségápolási termékeket rejtő naptárak, érdemes időben lecsapni rájuk, mert már most nagyon fogynak a készletek. Azt nem áruljuk el, hogy melyik doboz mit rejt magában, mert úgy az igazi, ha van min izgulni és meglepődni!

  • Megosztás:
hirdetés