Felnőttként is szeretjük a meglepetéseket, az adventi időszakban pedig különösen! Ezek a mesés szépségkalendáriumok megédesítik a várokozást, a csodás kencéknek köszönhetően pedig garantált lesz az ünnepi ragyogás.

hirdetés

Gyerekként imádtuk az adventi kalendárium kis ablakit nyitogatni, amelyek apró csokikat, cukrokat rejtettek. Nos, ez felnőttként sem múlt el, hiszen a várakozás továbbra is az ünnepi készülődés legizgalmasabb része. Néhány apró meglepetés csak még inkább megédesíti ezt az időszakot.

A kozmetikai márkák minden évben csodás adventi kalendáriumokkal rukkolnak elő, amelyek nem csak dekoratív csomagolással, hanem értékes tartalommal rendelkeznek, így könnyedén belopják magukat a hölgyek szívébe. Már azt hittük, nem lehet tovább fokozni az elmúlt évek felhozatalát, de úgy tűnik, a korábbi kínálat mindig túlszárnyalható, vagyis kreatív ötletekben most sincs hiány!

Álomszép adventi szépségkalendáriumok, amelyek izgalmasabbá teszik az ünnepi készülődést

Annyit elárulhatunk, hogy izgalmas összeállítások kerültek piacra, melyek már a dizájnos díszdobozaikkal is lenyűgözik a női szíveket. A tartalomban természetesen most sem kell csalódnunk, hiszen minőségi szépségápolási termékeket rejtenek a kis ablakok.

Mivel idén is nagyon népszerűek a dekorkozmetikai és szépségápolási kalendáriumok, nem árt időben lecsapni rájuk, hiszen hamar eltűnnek a polcokról, különösen a limitált kiadások. Összeválogattuk a kedvenceinket, amelyeknek az ablakai csodás kis kencéket rejtenek. Az aprócska ajándékokat rejtő naptárak garantáltan izgalmassá varázsolják az adventi időszakot, hiszen a meglepetés erejének köszönhetően már kora reggel mosolygóssá teszik a napokat.

Jól tudunk titkot tartani, ezért nem áruljuk el, hogy milyen termékeket rejtenek az ablakok! Ha valamelyiket csábítónak találod, fedezd fel te magad a tartalmát, és élvezd ki a várakozás örömét!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés