Nagyjából sejtem, de belegondolni sem merek, hogy milyen fokú készülődést igényelhet egy minden részletében tökéletes bevonulás a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén. Túl sok a gyönyörű nő egy helyen, mindenki csodaszép estélyivel igyekszik lenyűgözni a pásztázó tekinteteket, a vakuk pedig megállíthatatlanul villognak.

Egy ilyen eseményen – melyet ekkora érdeklődés övez – alapvető elvárás a hibátlan megjelenés, így nem árt, ha az elegáns outfit minden eleme makulátlanul összepasszol. Ráadásul a nagyfelbontású digitális képek a legapróbb hanyagságot is megörökítik, a beszakadt körömágyakról, az elmaszatolódott rúzsokról és a szemzugban megbúvó festékcsomókról pedig általában tartalmasabb cikkek születnek, mint a színésznők filmbéli teljesítményéről.

A Cannes-i Filmfesztivál leggyönyörűbb ruháit már bemutattuk nektek, de nem akarunk átsiklani a legjobban eltalált sminkeken és frizurákon sem, mert csak ezekkel lehet teljes az összkép. Ugyanakkor jó ötletekkel szolgálhatnak a nyári partizós estékhez.

Forrás: fashion.telegraph.co.uk; fotók: Reuters.

  • Megosztás:
hirdetés