Mielőtt fodrászhoz mész, érdemes alaposan felkészülni, hogy ne érjen meglepetés, ha a vágyott frizura elkészül. Az interneten találhatsz virtuális fodrászprogramot, ahová feltöltheted a saját képedet, és megnézheted, melyik hajköltemény előnyös az arcodhoz. Nézd meg, melyek a legjobb frizurapróbás honlapok!

Egyszerű és gyors

Nem igényel hosszadalmas arcbeállítást az angol nyelvű UK Hairdressers oldal. Csak feltöltöd a képedet, átméretezed, és ráigazítod a frizurát. Oldalt kiválaszthatod a hajak színét és hosszát, és a nyilakkal lapozhatsz az oldalak között. Az eredmény nem vetekszik a valósággal, de gyors tájékozódásnak tökéletes.

Több száz frizura

Hatalmas a választék a Femina.hu oldalán. Több száz frizura között válogathatsz szín és típus szerint is, és a Hogyan használd menüpont alatt segítséget is kapsz. Lépésről lépésre megtalálod, hogy miként kell használni a programot, és, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy az eredmény optimális legyen. A kezelése egyszerű, és a végeredmény nagyon szép.

Legyen olyan a hajad, mint egy sztáré!

A HappyHair honlapján nemcsak hétköznapi frizurákat tesztelhetsz, hanem megnézheted azt is, hogyan állna neked egy-egy sztár hajkölteménye. Női és férfihajak is megtalálhatóak, és, mint mindenhol, itt is akkor éred el a legjobb eredményt, ha a fotó, amit feltöltesz, szemből ábrázol téged. A használathoz regisztráció szükséges, és az összes funkció eléréséhez fizetni kell, de az ingyenes változat is tartogat elegendő választási lehetőséget. A használata egyszerű és egyértelmű, az oldal magyar nyelvű.

Frizura és smink élethűen

Nemcsak a hajkölteményeket próbálgathatod kedvedre a TAAZ-on, hanem teljes átváltozáson mehetsz keresztül sminkek és kontaktlencsék segítségével. Hatalmas a választék minden menüpontban, és, ha megtetszik, órákat el lehet tölteni a kísérletezéssel. Itt is szükséges a regisztráció, és az oldal kihasználásához nem árt egy pici angoltudás. A rendszer kicsit bonyolultabb és aprólékosabb, mint a többi frizurapróbás honlapon, de megéri, mert az eredmény meglepően élethű lesz.

  • Megosztás:
Címkék: