A mai divatos szemüvegkeretek már nem jelentenek esztétikai problémát, viszont nem árt úgy sminkelni a szemhéjat és környékét, hogy az üveg alatt se vesszen el a tekintet.

Újabban rengeteg a tekintetvonzó, színes szemüvegkeret, mely olykor olyan erős karakterrel bír, hogy egy picit háttérbe szorítja a viselője arcát és tekintetét. A lencse szintén összehúzhatja kissé a szemeket, különösen, ha egyébként is mandulavágásúak. Az alábbi sminkblog számos szemüvegkeretet és velük harmonizáló sminket mutat be. Érdemes figyelni a színek és fények játékát, ahogy egymást segítve a szemüveglencse alatt is hatalmasra nyitják, és érvényre juttatják az igéző szemeket.

Maga a smink is olyan üdítően hat, akár a barna és türkiz árnyalatokban játszó szemüvegkeret. A vízvonalra kerülő pasztellkék árnyalat hatalmasra nyitja a szemeket.

 

 

A pezsgő- és aranyszín különleges keveréke extra ragyogást ad a tekintetnek, és nemcsak élénkíti, megnyitja a szemeket. A belső szemzugba egy kis pink árnyalat került, mely lágyan harmonizál a burgundi szemüvegkerettel, és pajkossá teszi a tekintetet. A szemöldökcsont alá gyöngyházas árnyalat került.

 

 

 

Gyönyörű ez a selyemfényű, karamellás, marcipános árnyalatú szemhéjsmink, mely a belső szemzugoknak gyöngyházas ragyogást ad, kívülre haladva pedig csokoládétónusba hajlik.

 

 

  • Megosztás: